De Flower Mystery Box is een origineel cadeau!

 

De Flower Mystery Box is een verrassend en uniek cadeau om te geven, geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid. Met de keuze uit verschillende afmetingen en kleursamenstellingen van het arrangement, geef je een heel persoonlijk en mooi met de hand samengesteld geschenk op maat. Uniek en verrassend!

Het idee van de box, waarbij het voor de ontvanger een mysterie en verrassing is wat er in zit, is ontstaan tijdens het creatief op maat samenstellen van een origineel arrangement. Omdat de box is gemaakt van duurzame materialen en de inhoud perfect af te stemmen is op de te verrassen persoon, is de Flower Mystery Box het perfect geschenk.

» raak geïnspireerd door onze voorbeelden

Naar wens samengesteld
U kunt aangeven voor welke gelegenheid de box besteld wordt, welke maat gewenst is en welke kleuren de voorkeur hebben. Het arrangement in de box wordt met de hand samengesteld, op maat gemaakt naar uw wensen. Indien gewenst kun je een persoonlijke boodschap aan de ontvanger kwijt. Dit wordt handgeschreven op een kaartje toegevoegd aan de box.

Gratis bezorgd!
De levertijd van een Flower Mystery Box is 7 dagen. De levering vindt snel na het op maat bloemschikken plaats. De Flower Mystery Box wordt gratis geleverd via een speciale bezorgservice, om de kwaliteit te garanderen. Voor extra mogelijkheden kun je contact met ons opnemen.